schilderworkshops voor bedrijven en particulieren

Beste schildervrienden en -vriendinnen,

Het afgelopen seizoen was weer een gigantisch succes. Ook weer zin in kleur en verandering van uw interieur? In uw huis of werkomgeving een door u zelf gemaakt schilderij aan de muur. U kunt rekenen op een prachtig resultaat, zelfs als u geen of weinig ervaring hebt. U bent van harte welkom met nieuwe ideeën en inspiratie. Inspireren en genieten zijn hierbij de trefwoorden, jezelf en/of elkaar op een andere manier leren kennen. Er is veel mogelijk en (bijna) alles kan gemaakt worden. Onder mijn deskundige begeleiding wordt dit een geweldig schilderfeest.


Dag-workshop
10.00 / 10.15 uur ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
10.15 / 12.30 uur schilderen
12.30 / 13.15 uur een heerlijke lunch
13.15 / 15.30 uur schilderen
15.30 / 16.00 uur afsluiting onder het genot van een drankje.


Dagdeel workshop
Voor bedrijfsuitjes-familiedagjes-vrijgezellenfeestjes kan ik samen met u een workshop op maat bedenken. Dit zijn kortere workshops ± 2-3 uur op locatie. In overleg is elke datum mogelijk. Hierbij wordt u ontvangen met een kop koffie/thee en iets lekkers en sluiten we de dag ook weer af onder het genot van een drankje. (Het kan altijd iets uitlopen, iedereen krijgt voldoende tijd om zijn/haar schilderij af te maken) Workshops in onderling overleg (bij voldoende belangstelling) en op nader te bepalen locatie. 


De kosten
dag-workshop is € 170,- 
Alle hierboven genoemde consumpties, verf en een doek van 100x100 cm of 80x100 cm zijn hierin begrepen. 
De dagdeel workshop is € 85,-
Alle hierboven genoemde consumpties, verf en een doek van 50x50 cm of 50x70 cm zijn hierin begrepen. 
Ook is het mogelijk een andere maat doek te gebruiken. Hieraan zijn dan wel extra kosten verbonden. Als u mij twee weken voor de workshop-dag een afbeelding per mail of post toestuurt, kan ik bekijken of het mogelijk is ( in 1 dag),en in dat geval uw afbeelding voortekenen op doek. Uiteraard mag u ook uw eigen creativiteit de vrije loop laten.

Betaling
Ik wil dit graag uiterlijk twee weken van tevoren weten in verband met de bestellingen. Een bedrag van € 50,- dient uiterlijk 2 weken voor de workshop-dag te worden voldaan op NL80 INGB 0008774655 ten name van L.A.J.M. Nouwens (onder vermelding van naam en workshop datum). Voor een dagdeel-workshop is het bedrag € 25,-. Na aanbetaling staat uw inschrijving pas vast. Het restantbedrag dient contant of van te voren op rekening te worden voldaan bij aanvang van de workshop. Het voorschot kan niet terugbetaald worden bij last-minute annuleren door de ingeschrevene. Wel kan de inschrijving aan iemand anders worden doorgegeven of gekozen worden voor een andere datum.

Graag tot ziens

Atelier Lucy Nouwens

M 06-53745086  T 040-8420578

info@lucynouwens.com